Hinnasto

Valmennus

Valmennustapaamiset ovat yksityisellä kuntosalillamme, jossa treenaat kahdestaan valmentajasi kanssa. Salilta löytyy kattava valikoima erilaisia treenivälineitä, kuten laitteita, vapaita painoja, kahvakuulia ja kelkkarata.

Valmennuspaketit räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeisiin, ja myös hinta rakentuu sen mukaan. Kaikkiin yksilövalmennuspaketteihin sisältyy tapaamisten ja ohjelmoinnin lisäksi myös InBody -mittaukset ja Syketribe -sovelluksen käytön. Kysy paketeista lisää sähköpostitse kivatreeni@gmil.com.

Saatavilla on myös yksittäisiä ohjauskertoja, alla hintaesimerkkejä:

Treeniohjelma 99 €, kesto 60-90 min – sisältää konsultaatiotapaamisen perusteella suunnitellun henkilökohtaisen treeniohjelman kuntosalille tai kotiin, sekä ohjelman läpikäynnin yhdellä valmennuskerralla.

Kertatreenit personal trainerin kanssa 55 €, kesto 60 min – sopii sinulle, joka et halua sitoutua valmennuspaketteihin tai sinulla ei ole tarvetta kokonaisvaltaiselle valmennukselle ohjelmointineen

Ruokavalio 99 € – sisältää alkukartoituksen ja henkilökohtaisen ruokavalion (kysy myös ravintovalmennusta)

InBody -kehonkoostumusmitaus 20 €

Maksuvälineinä personal training ja kuntosalipalveluihin käyvät kortti, käteinen, lasku (vain valmennuspaketteihin), SmartumPay, Sporttipassi (ePassi), Eazybreak sekä Edenred.

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Hieronta

Maksuvälineinä hierontaan käyvät käteinen, kortti, Hyvinvointipassi (ePassi), Smartumin hierontasaldo, sekä Eazybreak (HUOM: tarkistathan Eazybreakin kanssa, että työnantajallasi on kanssamme voimassaoleva yhteistyösopimus, joko tmi Johanna Kuoso tai tmi Bero Grönroos).