Hinnasto

Valmennus

Yksilövalmennuspaketit räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeisiin, ja myös hinta rakentuu sen mukaan. Kaikkiin yksilövalmennuspaketteihin sisältyy tapaamisten ja ohjelmoinnin lisäksi myös InBody -mittaukset. Kysy paketeista lisää sähköpostitse kivatreeni@gmail.com.

Saatavilla on myös yksittäisiä ohjauskertoja, alla hintaesimerkkejä:

Treeniohjelma 99 €, kesto 60 min – sisältää konsultaation perusteella suunnitellun henkilökohtaisen treeniohjelman kuntosalille tai kotiin, sekä ohjelman läpikäynnin yhdellä valmennuskerralla.

Kertatreenit personal trainerin kanssa 55 €, kesto 60 min – sopii sinulle, joka et halua sitoutua valmennuspaketteihin tai sinulla ei ole tarvetta kokonaisvaltaiselle valmennukselle ohjelmointineen

Ruokavalio 99 € – sisältää alkukartoituksen ja henkilökohtaisen ruokavalion (kysy myös ravintovalmennusta)

InBody -kehonkoostumusmitaus 20 €

Maksuvälineinä personal training ja kuntosalipalveluihin käyvät kortti, käteinen, lasku (vain valmennuspaketteihin), Smartum, ePassi, Eazybreak sekä Edenred.

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Hieronta

Maksuvälineinä hierontaan käyvät käteinen, kortti, Hyvinvointipassi (ePassi), Smartumin hierontasaldo, sekä Eazybreak (HUOM: tarkistathan Eazybreakin kanssa, että työnantajallasi on kanssamme voimassaoleva yhteistyösopimus, joko tmi Johanna Kuoso tai tmi Bero Grönroos).