Yrittäjät

 

Olemme ylöjärveläinen pariskunta. Päätimme yhdistää ammattitaitomme ja perustaa monipuolisten palvelujen personal training ja hieronta-alan yrityksen.

 

Johanna: Olen 34-vuotias Tampereelta kotoisin oleva liikunta-alan yrittäjä. Aloitin Personal Trainerin työt päätoimisena vuonna 2015. Yksilövalmennusten lisäksi olen valmentanut pienryhmiä säännöllisesti syksystä 2015 lähtien. Kohderyhmääni ovat kehonmuokkaajat, elämäntapamuuttujat ja ravintovalmennettavat.

En ole aina tykännyt liikkumisesta. Ja ravintopuolessakin on ollut häiriöitä enemmän ja vähemmän, mm. erittäin paha sokeririippuvuus. Tänä päivänä liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat henkireikäni. Läheisten ihmisten vakavat sairaudet omien haasteideni lisäksi ovat saaneet arvostamaan omaa terveyttä, ja sitä että pääsee ylipäätään liikkumaan. Mottoni on elää täysillä mahdollisimman terveenä mahdollisimman pitkään.

Liikuntataustaani nuoruudesta kuuluu lähinnä satunnainen lenkkeily ja ratsastus, mutta nyt useiden vuosien ajan kuntosali on ollut toinen kotini. Suosin paljon toiminnallista harjoittelua, jossa haastetaan itseä niin voiman, kestävyyden, liikkuvuuden kuin koordinaation suhteen. Toimiakseen mahdollisimman mutkattomasti, ihmiskehon on saatava ärsykettä näillä kaikilla osa-alueilla säännöllisesti.

Syömishäiriötaustani, ja muiden haasteideni vuoksi ymmärrän hyvin valmennuksen psyykkistä puolta. Kehon viestejä on osattava kuunnella ja on myös osattava toimia oikein viestien mukaan. Psyykkisen valmennuksen lisäksi vahvuuksiani on kehonmuokkaaminen lihasta kasvattamalla tai rasvaa tiristämällä, elämäntapamuutokset, sekä ravintovalmennus.

Valmennuksessani saat omat henkilökohtaiset, juuri sinulle räätälöidyt harjoitusohjelmat, joissa on huomioitu kuntosalitreenien tai ryhmäliikunnan lisäksi kehonhuolto ja aerobinen harjoittelu.

Minusta saat ammattimaisen, helposti lähetyttävän ja tarvittaessa tiukan valmentajan. Ota yhteyttä ja tutustutaan lisää veloituksettomalla konsultaatiotapaamisella.

 

Koulutus:

Trainer4You: Hyvinvointivalmentaja

Trainer4You: Kuntosalivalmentaja

Trainer4You: Ravintovalmentaja

Trainer4You: Personal Trainer

Tampereen Yliopisto: Liikuntalääketiede

Koirakuntosali: Koirahieroja

Spartan Academy: Voimavalmentaja

Pirkanmaan urheiluhierojakoulu: Urheiluhieroja, valm. elokuu 2019

 

Bero: Olen kohta 30-vuotias urheiluhierojayrittäjä.

Koulutus:
Pirkanmaan urheiluhierojakoulu: Urheiluhieroja, valm. elokuu 2019

– KEEP SMILING, IT’S WORTH IT –

Life is good when you start to live it