Maria

Mihin tarvitset/tarvitsit valmennusta ja miksi valitsit juuri Johannan valmentajaksi?

Olen aikaisemmin harrastanut paljon liikuntaa, mutta viimeiset pari vuotta olen ollut ilman liikuntaa ja sairastellut. 2019 keväällä minulle tehtiin nilkkaan pieni operaatio, jonka jälkeen olin pitkällä sairauslomalla ja painoa kertyi runsaasti lisää. Liikunnan aloittaminentuntui haastavalta, ja olin todella väsynyt ja söin paljon herkkuja.Ystäväni vei minut ryhmäliikuntatunnille, jonka jälkeen juttelin henkilökunnan kanssa ja tulimme siihen tulokseen, että tarvitsen oman pt:n. Kerroin millaisen valmentajan haluan jasuosittelivat Johannaa.

Millainen Johanna on/oli valmentajana?

Johanna todella ammattitaitoinen, hän tutustuu hyvin asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.Johanna kuuntelee hyvin toiveita mitä asiakas haluaa ja niiden pohjalta suunnittelee treenit huolella. Johanna kannustaa aina hyvin ja on hyvällä tapaa vaativa ja tietää mihinpystyn, jolloin kannustaa tekemään parhaani.Johanna on myös kannustanut tekemään asioita, jotka ei ole aikaisemmi ollut omalla mukavuusalueella, mutta nyt on.

Oletko saanut/saitko tuloksia valmennuksen aikana?

Olen saanut liikunnan ilon takaisin elämääni ja syön monipuolisesti ja terveellisesti.Painokin on tippunut ihan mukavasti ja settejäkin lähtenyt hyvin.Olen treenannut Johannan kanssa marraskuusta 2019 asti.

Minkälaisia treenejä Johanna teettää/teetti?

Joka kerta on ollut erilainen treeni. Treenit on ollut hyvin monipuolisia, toiminnallisia, eikä kehonhuoltoa ole unohdettu. Ollaan myös treenattu ulkona.

Vapaa sana valmennuksesta, Johannasta ja nykytilanteestasi

Johanna on suunnitellut treenit aina hyvin ja uudet ohjelmat käyty huolella läpi.Kannustusta ja apua ongelmakohtiin saa aina.Nyt olen neljä kuukautta treenannut Johannan kanssa ja saanut hyvät ohjeet, neuvot niin ruokavalioon, lepoon ja treenaamiseen.Voin suositella lämpimästi Johanna kaikille, osaa hyvin lukea asiakasta ja suunnitella juuri sinulle sopivan tavan treenata ja saada tuloksia.