Tatiana

Mihin tarvitset/tarvitsit valmennusta ja miksi valitsit juuri Johannan valmentajaksi?

En ole ikinä harrastanut liikuntaa, enkä ole kuntosalilla aiemmin koskaan käynyt.

Työn, liikkumattomuuden ja selkä/hartia kipujen takia päätin kokeilla paikallisen kuntosalin palveluja ja valitsin valmentajaksi Johannan, koska hänen valmentajakertomus itsestään kuntosalin nettisivulla oli vastannut minun tarpeitani ja ensitapaamisessa varmistui että hän on juuri se oikea valmentaja minulle 🙂

Millainen Johanna on/oli valmentajana?

Johanna on ammattitaitoinen, iloinen, vastuullinen, kannustava ja minulle tärkein asia on myöskin se että samalla hän on tiukka ja vaativa valmentajana.

Oletko saanut/saitko tuloksia valmennuksen aikana?

Tuloksia alkoi tulla heti, ja kehittyy koko ajan lisää. Oikean ruokavalion, treenin ja lepon vaikutukset ovat merkittävät.

 

Minkälaisia treenejä Johanna teettää/teetti?

Treenit valmennuksen aikana ovat monimuotoiset,toiminnalliset voimaharjoittelut,oman kehon painoilla tehtävät monipuoliset liikkeet ja liikkuvuusharjoitteilut ,sykettä nostavat treenit,joskus myös kovaa porrastreeneja ulkona.Myös tärkeää että valmentajaan sain aina yhteyttä tarvittaessa.

Vapaa sana valmennuksesta, Johannasta ja nykytilanteestasi

Johanna on ihana ihminen ja erinomainen valmentaja.Suosittelen kaikille jotka haluaa parhaat tulokset sekä monipuoliset ja tehokkaat treenit!<3