Tero

Mihin tarvitset/tarvitsit valmennusta ja miksi valitsit juuri Johannan valmentajaksi?

Paino oli kivunnut jo lähelle 110 kg ja liikkuminenkin oli jo yhtä tuskaa. Sukkien laitto jalkaan ei meinannut oikein onnistua.Muutenkin yleiskunto oli todella surkea. Johannan bongasin netistä funinsivuilta kun selasin sivustoa. Huomiota kiinnitti erittäin hyvä ammattitaito ja monipuolisuus.

Millainen Johanna on/oli valmentajana?

Johanna otti hyvin huomioon mitä pystyn tekemään. Testasimme eri juttuja ja parhaiten sopivat valittiin treeniohjelmaani.

Oletko saanut/saitko tuloksia valmennuksen aikana?

Valmennuksen aikana rupesi aika nopeasti tulemaan tuloksia. Paino putosi noin 2 kg ja vyötäröltä lähti 6 cm 5 viikon aikana.

Minkälaisia treenejä Johanna teettää/teetti?

Ensin tietenkin lämmitettiin kroppa ja sitten aina erilaisia treenejä pääasiassa omaa kropan painoa hyväksikäyttäen. Eri lihasalueita treenattiin. Kerran johanna teki minulle jonkin niin sanotun hiittitreenin ja olin kyllä ihan puhki sen jälkeen mutta tosi hyvä olo treenin jälkeen.

Vapaa sana valmennuksesta, Johannasta ja nykytilanteestasi

Olin tosi tyytyväinen johannan antamaan ohjeistukseen ja valmennukseen. Olen hyvin noudattanut treeniohjelmia mitä johanna minulle on laittanut. Välillä muutan jonkin verran kun on tosi paljon tapahtunut kehitystä treenaamisessa.

Johanna on todella hyvä ja ammattitaitoinen personal trainer. Voin kyllä suositella kaikille.

Nykytilanteeni on että vyötäröltä on nyt lähtenyt jo 14 cm ja paino on pudonnut ensimmäistä kertaa 15 vuoteen alle 100 kg. Nyt on neljäs kuukausi treeniä menossa. Olo on ihan huippu ja kaikki veriarvot on parantunut huomattavasti. Tykkään treenata.

Johanna pyysi tekemään ruokapäiväkirjaa 4 päivältä. Todettiin että syön ihan liian vähän ja huonoja ruokia. Siihen tuli myös iso muutos. Nyt syön riittävästi ja usein terveellistä ruokaa.

Kiitos Johanna.