Tiia, 29v

Mihin tarvitset/tarvisit valmennusta ja miksi valitsit juuri Johannan valmentajaksi?

Aloitin kuntosalin jäsenyyden tehdäkseni elämäntapamuutoksen, pudottaakseni painoa ja parantaakseni jaksamista arjessa. Aloittaessani tiesin, että tarvitsen tukea tekemiseeni ja tutustuin FUN:in kahteen PT:hen, joista Johanna valikoitui valmentajakseni, koska vaikutti osaavalta ja hyvältä tyypiltä.

Oletko saanut/saitko tuloksia valmennuksen aikana?

Johanna on paras! Johanna osaa motivoida ja tsempata, mutta osaa myös vaatia. Ihana ihminen kaiken kaikkiaan. Helposti tavoitettavissa. Yhdessä tekeminen on mukavaa ja tuloksia syntyy tasaisesti. Paino putoaa hiljalleen, kunto ja jaksaminen noussut valmennuksen aikana huomattavasti.

Minkälaisia treenejä Johanna teettää/teetti?

Monipuolisia, toiminnallisia treenejä. Vaihtelua treeniohjelmaan tulee riittävän usein ja Johanna kuuntelee ohjelmaa tehdessään asiakkaan toiveita. Johannalta saa aina apua ja vinkkejä tekemiseen, sitä tarvitessaan.5. Vapaa sana valmennuksesta, Johannasta ja nykytilanteestasiSuosittelen Johannaa valmentajaksi, sillä Johannan kanssa tämä matka tavoitteita kohti on huomattavasti helpompaa kulkea. Itse aion jatkaa Johannan kanssa vielä pitkään!