Yrittäjät

Olemme ylöjärveläinen pariskunta. Päätimme yhdistää ammattitaitomme ja perustaa monipuolisten palvelujen personal training ja hieronta-alan yrityksen.

Johanna Kuoso: Olen 34-vuotias Tampereelta kotoisin oleva liikunta-alan yrittäjä. Aloitin Personal Trainerin työt päätoimisena vuonna 2015. Yksilövalmennusten lisäksi olen valmentanut pienryhmiä säännöllisesti syksystä 2015 lähtien. Kohderyhmääni ovat kehonmuokkaajat, elämäntapamuuttujat ja ravintovalmennettavat. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi elokuussa 2019, ja teen valmennusten ohessa hierontoja sivutoimisena.

En ole aina tykännyt liikkumisesta. Ja ravintopuolessakin on ollut häiriöitä enemmän ja vähemmän, mm. erittäin paha sokeririippuvuus. Tänä päivänä liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat henkireikäni. Läheisten ihmisten vakavat sairaudet omien haasteideni lisäksi ovat saaneet arvostamaan omaa terveyttä, ja sitä että pääsee ylipäätään liikkumaan. Mottoni on elää täysillä mahdollisimman terveenä mahdollisimman pitkään.

Liikuntataustaani nuoruudesta kuuluu lähinnä satunnainen lenkkeily ja ratsastus, mutta nyt useiden vuosien ajan kuntosali on ollut toinen kotini. Suosin paljon toiminnallista harjoittelua, jossa haastetaan itseä niin voiman, kestävyyden, liikkuvuuden kuin koordinaation suhteen. Toimiakseen mahdollisimman mutkattomasti, ihmiskehon on saatava ärsykettä näillä kaikilla osa-alueilla säännöllisesti.

Syömishäiriötaustani, ja muiden haasteideni vuoksi ymmärrän hyvin valmennuksen psyykkistä puolta. Kehon viestejä on osattava kuunnella ja on myös osattava toimia oikein viestien mukaan. Psyykkisen valmennuksen lisäksi vahvuuksiani on kehonmuokkaaminen lihasta kasvattamalla tai rasvaa tiristämällä, elämäntapamuutokset, sekä ravintovalmennus.

Valmennuksessani saat omat henkilökohtaiset, juuri sinulle räätälöidyt harjoitusohjelmat, joissa on huomioitu kuntosalitreenien tai ryhmäliikunnan lisäksi kehonhuolto ja aerobinen harjoittelu.

Minusta saat ammattimaisen, helposti lähetyttävän ja tarvittaessa tiukan valmentajan. Ota yhteyttä ja tutustutaan lisää veloituksettomalla konsultaatiotapaamisella.

Koulutus:

Trainer4You: Hyvinvointivalmentaja
Trainer4You: Kuntosalivalmentaja
Trainer4You: Ravintovalmentaja
Trainer4You: Personal Trainer
Tampereen Yliopisto: Liikuntalääketiede
Koirakuntosali: Koirahieroja
Spartan Academy: Voimavalmentaja
Spartan Academy: Kahvakuulaohjaaja level 1.
Pirkanmaan urheiluhierojakoulu: Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja

 

Bero Grönroos: Olen 29-vuotias ylöjärveläinen limusiiniyrittäjä ja hieroja. Omaan pitkän voimailutaustan, ja sitä kautta kiinnostuin myös kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista enemmän.

Omassa menneisyydessäni laiminlöin oman kehonhuoltoni lähes täysin, ja näiden seurauksien vuoksi ymmärrän kehonhuollon merkityksen nyt erittäin hyvin.

Hierojana hoidan asiakkaat yksilöllisesti ja pyrin aina selvittämään ongelman syyn. Hoidan oman lajitaustani ja kokoni ansiosta hyvin myös voimakkaampaa käsittelyä tarvitsevat.

Koulutus:
Pirkanmaan urheiluhierojakoulu: Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja

– KEEP SMILING, IT’S WORTH IT –