Yrittäjät Johanna & Bero

Johanna Kuoso

Personal Trainer / Hieroja

Olen 34-vuotias Tampereelta kotoisin oleva liikunta-alan yrittäjä. Aloitin Personal Trainerin työt päätoimisena vuonna 2015. Yksilövalmennusten lisäksi olen valmentanut pienryhmiä säännöllisesti syksystä 2015 lähtien. Kohderyhmääni ovat kokonaisvaltaista hyvinvointia haluavat, elämäntapamuuttujat, painonpudottajat ja kehonmuokkaajat. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi elokuussa 2019, ja teen valmennusten ohessa hierontoja sivutoimisena.

En ole aina tykännyt liikkumisesta. Ja ravintopuolessakin on ollut ongelmia enemmän ja vähemmän, mm. erittäin paha sokeririippuvuus. Tänä päivänä liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat henkireikäni. Läheisten ihmisten vakavat sairaudet omien haasteideni lisäksi ovat saaneet arvostamaan omaa terveyttä, ja sitä että pääsee ylipäätään liikkumaan. Mottoni on elää täysillä mahdollisimman terveenä mahdollisimman pitkään.

Liikuntataustaani nuoruudesta kuuluu lähinnä satunnainen lenkkeily ja ratsastus, mutta nyt useiden vuosien ajan kuntosali on ollut toinen kotini. Suosin paljon toiminnallista harjoittelua, jossa haastetaan itseä niin voiman, kestävyyden, liikkuvuuden kuin koordinaation suhteen. Toimiakseen mahdollisimman mutkattomasti, ihmiskehon on saatava ärsykettä näillä kaikilla osa-alueilla säännöllisesti.

Kehon viestejä on osattava kuunnella ja on myös osattava toimia oikein viestien mukaan. Anatomian ja fysiologian tuntemuksen lisäksi vahvuuksiani on yksilön huomioiminen.

Valmennuksessani saat omat henkilökohtaiset, juuri sinulle räätälöidyt harjoitusohjelmat kotiin tai kuntosalille, joissa on huomioitu lihaskuntotreenien lisäksi kehonhuolto ja aerobinen harjoittelu. Ohjelmia päivitetään seurannan mukaan, jotta kehitys on nousujohteista ja treenit pysyvät mielekkäinä.

Valmennustapaamiset ovat yksityisellä kuntosalillamme Ylöjärven Soppeenmäessä. Tutustu lisää kuntosaliin ja sen välineistöön etusivulta.

Minusta saat ammattimaisen, helposti lähetyttävän ja tarvittaessa tiukan valmentajan. Varaa aika veloituksettomaan konsultaatiotapaamiseen: https://timma.fi/kivatreeni

Koulutus:

Trainer4You: Hyvinvointivalmentaja 2015
Trainer4You: Kuntosalivalmentaja 2015
Trainer4You: Ravintovalmentaja 2015
Trainer4You: Personal Trainer 2015
Koirakuntosali: Koirahieroja 2017
Tampereen Yliopisto: Liikuntalääketiede 2018
EasyFit: Revolution 2018
Spartan Academy: Voimavalmentaja 2018
Spartan Academy: Kahvakuulaohjaaja level 1. 2019
Pirkanmaan urheiluhierojakoulu: Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja 2019

-KEEP SMILING, IT’S WORTH IT-

Bero Grönroos

Hieroja

Olen 30-vuotias ylöjärveläinen limusiiniyrittäjä ja koulutettu hieroja. Omaan pitkän voimailutaustan, ja sitä kautta kiinnostuin myös kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista enemmän.

Omassa menneisyydessäni laiminlöin oman kehonhuoltoni lähes täysin, ja näiden seurauksien vuoksi ymmärrän kehonhuollon merkityksen nyt erittäin hyvin.

Hierojana hoidan asiakkaat yksilöllisesti ja pyrin aina selvittämään ongelman syyn. Hoidan oman lajitaustani ja kokoni ansiosta hyvin myös voimakkaampaa käsittelyä tarvitsevat.

Koulutus:
Pirkanmaan urheiluhierojakoulu: Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja 2019

-NO PAIN, NO GAIN-