Yrittäjät Johanna & Bero

Johanna Kuoso

Personal Trainer / Hieroja

Olen 35-vuotias Tampereelta kotoisin oleva liikunta-alan yrittäjä. Aloitin Personal Trainerin työt päätoimisena vuonna 2015. Yksilövalmennusten lisäksi olen valmentanut pienryhmiä säännöllisesti syksystä 2015 lähtien. Tällä hetkellä työni koostuu kolmesta osa-alueesta; Bootcamp -treeniryhmistä, yksilövalmennuksista ja hieronnoista.

Liikuntataustaani nuoruudesta kuuluu lähinnä lenkkeily ja ratsastus, mutta nyt jo noin 15 vuoden ajan kuntosali on ollut toinen kotini. Omat tavoitteeni ovat kehonmuokkaamisessa. Tykkään myös haastaa itseäni voimannostossa, kuten penkkipunnerruksessa.  

Valmennuksessani saat omat henkilökohtaiset, juuri sinulle räätälöidyt ravinto- ja harjoitusohjelmat kotiin tai kuntosalille, joissa on huomioitu lihaskuntotreenien lisäksi kehonhuolto ja aerobinen harjoittelu. Ohjelmia päivitetään seurannan mukaan, jotta kehitys on nousujohteista ja treenit pysyvät mielekkäinä.

Valmennustapaamiset ovat yksityisellä kuntosalillamme Ylöjärven Soppeenmäessä. 

 

Koulutus:

Trainer4You: Hyvinvointivalmentaja 2015

Trainer4You: Kuntosalivalmentaja 2015

Trainer4You: Ravintovalmentaja 2015

Trainer4You: Personal Trainer 2015

Koirakuntosali: Koirahieroja 2017

Tampereen Yliopisto: Liikuntalääketiede 2018

EasyFit: Revolution 2018

Spartan Academy: Voimavalmentaja 2018

Spartan Academy: Kahvakuulaohjaaja level 1. 2019

Pirkanmaan urheiluhierojakoulu: Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja 2019

Itä-Suomen yliopisto: Urheiluravitsemuksen perusopinnot 2020 syksy ->

Bodyfysio: Sovellettu biomekaniikka goes fitness level 1. 2020

Bodyfysio: Sovellettu biomekaniikka goes fitness level 2. 2021

Bero Grönroos

Hieroja

Olen 30-vuotias ylöjärveläinen limusiiniyrittäjä ja koulutettu hieroja. Olen urheillut koko ikäni, ja sitä kautta kiinnostuin myös kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista enemmän. Olen itse saanut apua vaivoihini hyvinvoinnin ammattilaisilta ja nykyään olen yksi heistä.

Salilla tuli nuorena oltua liian malttamaton ja tekniikka jäi taka-alalle. Mitä enemmän rautaa sen parempi ja “kovempi” jätkä. Kaikki tänne nyt asenne, ei palvellut muutamaa vuotta pidemmälle, seurauksena tyypillinen olkapäävamma. Vaivasta toivuttuani ja kuntoutuksen jälkeen, lakki nöyrästi käteen ja apua pyytämään salin PT:ltä. Sillon en ymmärtänyt liikkeiden ja tekniikoiden tärkeyttä vaan ihmettelin: miksi ei laiteta enempää rautaa. Seuraava lause muutti näkökulmani treenaamiseen: “Sitten kun osaat nostaa puhtaasti, saat lyödä vaikka kaiken raudan tankoon mitä salilta löytyy”. 4 kuukaudessa pääsin samaan rautaan mitä ennen olkapäävammaani. Huomasin samalla olkapääni olevan kivuton nostossa ja tajusin puhtaasti nostamisen tärkeyden.

Hierojana hoidan asiakkaat yksilöllisesti ja pyrin aina selvittämään ongelman syyn. Ongelma ei ole aina siellä mihin sattuu, vaan voi johtua aivan erikohdasta. Pitkän voimailutaustan omaavana ja kokoni ansiosta pystyn myös voimakkaampaa käsittelyä tarvitsevat asiakkaat hoitamaan ammattitaidolla.

Treenitaustani ja koulutuksen takia tunnen hyvin anatomian ja fysiologian. Tästä idea alkoi jakaamaa myös tietoa ja ymmärrystä salin puolella. Aluksi treenasin vain kavereita, sen jälkeen kaverin kavereita ja lopuksi aivan tuntemattomia ketkä halusivat oppia salilla ja kehittämään lihaksiaan.

Valmentajana pyrin saamaan treenaajan täyden potenttiaalin irti ja todistamaan jokaiselle, että jos minä pystyn pystyt sinäkin! Asiakkaan sanoja lainaten: “huumoritajunen piiskuri”.
Hyvät selitykset uskotaan salilla, tekosyyt on parempi jättää kotiin kun rautaa nostetaan!


Koulutus:
Pirkanmaan urheiluhierojakoulu: Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja 2019

-NO PAIN, NO GAIN-